Slider

TRATAMENTE LEMN


Tratamente pentru lemn prin solutii antifoc (ignifugare) si aseptizare (insectofungicide).

Solutiile de tratare sunt recomandate pentru case din lemn, acoperisuri, mansarde blocuri, stalpi de electricitate, garduri, lambriuri, saceacuri cherestea, mobilier din lemn masiv – gradina, jucarii, etc.

Tratamentul lemnului se clasifica astfel

– tratament impotriva focului (ignifug)
– tratament impotriva cariilor si a insectelor
– tratament impotriva mucegaiului si al fungilor

Necesitatea tratamentului pe lemn

Este necesar si util sa tratati lemnul pentru constructii si nu numai, preventiv, pentru ca fara tratament intr-o perioada de aproximativ doi ani vor aparea pe suprafetele din lemn semne ale existentei unor boli ale lemnului precum: cariile, fungii si mucegaiurile.
Odata cu aparitia insectelor, fungilor si mucegaiului pe suprafetele din lemn, veti fi obligat sa aplicati un tratament curativ, mult mai scump, greoi si incomod. Produsele noastre pot fi comandate online, direct de pe site, si vor fi livrate la adresa solicitata printr-un curier rapid.
Totodata, echipa noastra de profesionisti, pusa la dispozitia dumneavoastra de catre Mob-VIP, va poate oferi solutii de ignifugare si aseptizare a lemnului . Pentru orice intrebare referitoare la tratamentul corect al lemenului, va stam oricand la dispozitie.
Pretul buletinului de analiza eliberat de unul dintre laboratoarele autorizate pentru efectuarea testelor la foc, care atesta eficacitatea ignifugarii, este de 450 RON, fara TVA pentru fiecare 1000 mp.

1. Tratarea pentru protectie a lemnului

Mob-VIP executa lucrari de ignifugare pe material lemnos de calitate exceptionala cu produse ignifuge reglementate de catre Consiliul Tehnic Permanent in Constructii, Corpul Pompierilor Militari si MLPAT.

Ignifugare:

Ignifugarea lemnului consta in tratarea acestuia cu produse ignifuge, avand scopul de a-l proteja impotriva actiunii focului , pentru a intari si ingreuna aprinderea lemnului si a reduce viteza de ardere a acestuia.
Ignifugarea este recomandata pentru toate cladirile si constructiile care au in componenta elemente si panouri din lemn.

Solutie ignifuga – FLOROSTING

Descriere: lichid vascos, omogen, de culoare maro-roscat.
Produsul este testat de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila – 020 – 03/ 233 – 2009. Garantie 12 luni in ambalaj original si 5 ani aplicat pe suport lemnos.
Consum specific: 0,500 – 0,700 kg/mp.

Pret:
– solutie – 3,2 lei/kg
– aplicare (inclusiv solutie) – 6 lei/mp

2. Tratarea insecto-fungicida a lemnului

Consta in protejarea lemnului cu solutii insecto-fungicide in scopul reducerii riscului de biodegradare cauzate de insecte xilofage si de fungi.
Solutiile pentru tratarea insecto-fungicida a lemnului previn ciupercile, mucegaiul, albastrirea si putrezirea lemnului si inlatura insectele xilofage (cariile si termitele).

Solutie insecto-fungicida – FLOROFUNG

Descriere: lichid vascos, omogen, transparent si usor galbui.

Produsul este testat de INL – Insitutul National al Lemnului.

– Raport incercari 2-1 (29.05.2009), 2-2 (10.07.2009)
– Garantie 12 luni in ambalaj original si 5 ani aplicat pe suport lemnos.
– Consum specific: 0,250 – 0,300 kg/mp.

Pret:

– solutie – 6 lei/kg
– aplicare (inclusiv solutie) – 7,5 lei/mp

IN FUNCTIE DE CANTITATE OFERIM DISCOUNT PENTRU SOLUTII SI MANOPERA (APLICARE).